Og så var det pludselig juni

Storby eller strand?

Frugtis i Gracia

Storby eller strand?

Det spørgsmål dukker altid op i vores familie, når sommerferien skal planlægges. Oftest lander vi på storby.

Sidste sommer valgte vi at tilbringe 4 uger i Barcelona. Der følte vi, at vi fik det bedste af to verdener.

Storbyliv OG sand mellem tæerne.

Det var fantastisk. Vi er alle blevet vilde med byen og vender helt sikkert tilbage inden længe.

Men i år har vi dog valgt anderledes. Først storby så strand.

Vi har simpelthen valgt at at rejse til Paris først og få stillet vores behov for storby, kultur, god mad og shopping. Paris er en af vores favorit byer. Vi glæder os vildt til et gensyn med byen. Og ikke mindst glæder børnene sig. De har regnet sig frem til, at de allerede har tilbragt 57 døgn i Paris og i juli venter så 10 dage mere i byernes by.

Efter Paris flyver vi til Mallorca, hvor vi har 12 dage med strand og pool. Den del af ferien glæder især børnene sig til. Måske nok også mere end til Paris.

Vi har lånt et hus med pool tæt på stranden, så jeg tænker egentlig, at det bliver 12 dage i badetøj. Efter cafelivet i Paris, er vi måske også klar til bare at flyde og dase.

Selvom der stadig er en del der skal nåes inden afgang midt i juli, så glæder jeg mig allerede så meget til at komme afsted at jeg næsten ikke kan vente.

De sidste par måneder i klinikken har været intense og jeg ser frem til fri og tid med familien. Lige det har der nemlig ikke været så meget af her på det sidste. Det er ikke en gang et halvt år siden vi åbnede Moderliv og den første tid som selvstændig kræver maaange timer på jobbet. Det er faktisk helt ok det meste af tiden. Jeg er vild med mit arbejde, vild med klinikken og taknemmelig for at så mange gravide vælger at blive fulgt hos os! Men lidt ferie er nu nok stadig en god ide 🙂

Hvis du har tips til hvad vi skal se, spise eller opleve på Mallorca (gerne nær Port d’Andratx) så modtages de med kyshånd.

🙂 Nanna

 

Kommentarer

Skriv den første kommentar til dette indlæg.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Mere fra Big City Book

Og så var det pludselig juni