Vores weekend rute

Børnenes favorit

Vi spiser ofte ude sammen med børnene. Det er som regel super hyggeligt og det er dejligt at give børnene nogle andre indtryk – også rent kulinarisk – end det vi oplever hjemme. Men med det sagt er de fleste børn også vilde med gentagelser og det gælder i høj grad også Lucca, Louis og Bella.

De er helt klart med på at prøve nye spisesteder, men er også glade for at vende tilbage til favoritterne. Et af de steder som er på børnenes favoritliste er Un Mercato ved Torvehallerne. Som fortalt i et blogindlæg for nogle dage siden – Vores weekend rute – så kommer vi ofte i Torvehallene. Vi synes der er super hyggeligt og kigger ofte forbi, når vi mangler noget til køkkenet.

Derfor har vi også allerede mange gange spist frokost med børnene på Un Mercato, når nu vi alligevel var der. Børnene er som sagt vanedyr og vælger altid risottokuglerne (de vegetariske) og fritterne som er ret så gode! På en god dag deler Lucca og Louis også en omgang pasta med muslinger.

Risottokugler

Un Mercato er et ret uformelt sted. Vi er vilde med at sidde ved et af de små borde, hvorfra vi kan holde øje med mylderet på pladsen mellem hallerne. Hvis man er mange afsted sammen, er der midt i lokalet et langbord med plads til flere familier.

Un Mercato

Priserne ligger i den lave ende med hovedretter mellem 90 og 130 kroner (enkelte dyrere) og et sandwich tilbud, der inkluderer både sandwich, fritter og drikkevarer til kun 115 kroner.

Torvehallerne
Frederiksborggade 19, København K

Kommentarer

Skriv den første kommentar til dette indlæg.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Mere fra Big City Book

Vores weekend rute