Den der hverdag

Vores weekend rute

“Skal vi cykle en tur?” Sådan spørges der tit i weekenden hjemme hos os. Vi har to ladcykler og ungerne er vilde med at blive transporteret rundt i byen med perfekt udsigt til at det der rører sig omkring os når vi drøner afsted. Nu kan man jo køre mange steder hen. Der er rigeligt af spisesteder at vælge imellem og nok legepladser og parker til at turene ikke bliver ensformige. Alligevel har vi en favorit rute. En bestemt  tur rundt i byen vi alle holder af.

Den forløber typisk således:

Torvehallerne

Vi mangler altid et eller andet, der berettiger en tur i Torvehallerne. Så længe ungerne får lov at dele en kage eller gå på smagsprøvejagt så er de helt med på, at vi lige skal forbi Torvehallerne og hente krydderier, ost eller noget tredie.

Torvehallerne
Frederiksborggade 21, København K

Kaktus

Botanisk Have

Vi elsker Botanisk Have. Der er så fint. Specielt om sommeren, men selv på en kold vinterdag er der noget rigtig smukt over de fine væksthuse. Ofte holder vi en lille pause her og børnene leger fangeleg (bare rolig … fangelegen foregår ikke indendørs), mens vi slapper af på en bænk.

Botanisk Have
Øster Farimagsgade 2C, København K

Botanisk have

Frokosttid

Vi bliver sultne af frisk luft og trods vejret spiser vi ofte udendørs på Bopa Plads, da børnene hurtigt forlader bordet for at lege videre på legepladsen.

Bopa Plads
Løgstørgade 8, København Ø

Ost

Bopa Plads

Der er fart på ungerne der har siddet stille en del af turen gennem byen. På Bopa Plads på Østerbro er der udover de to cafeer Pixie og Bopa også en sød lille legeplads med frugtskulpturer. En hyggelig forhindringsbane som fint kan beskæftige en flok unger, mens kaffen drikkes færdig.

Bopa Plads
Løgstørgade 8, København Ø

Leg

Kommentarer

Skriv den første kommentar til dette indlæg.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Mere fra Big City Book

Den der hverdag