Ting vi ikke rejser uden

Den der hverdag

Skovtur

Vi kan desværre ikke rejse hele tiden. Desværre. Der er både skole og job der skal passes. Og det er også ok! I pauserne kan vi drømme os tilbage til tidligere rejser eller fordybe os i at planlægge næste tur. Dermed ikke sagt at vi ikke nyder livet i København. Det gør vi. Ellers var det naturligvis ikke her, at vi havde valgt at bo og leve. Lige nu er det faktisk helt ok hjemme. Julen er lige rundt om hjørnet og med børn i hus er det ret magisk.

 

København

København er vores base. Vores hjem. Derfor er det naturligvis også her vi tilbringer flest dage. Og vi anstrenger os for at opleve København på samme måde, som vi oplever alle de andre steder, som vi besøger i ferier eller forlængede weekender. Det er så nemt at komme til at gå rundt i den samme trummerum og ikke se alt det spændende som København faktisk byder på. Vi husker derfor os selv på at se byen. Bruge byen. Og vores oplevelser her i København fortæller vi også gerne om. Derfor  tager vi også her en del billeder. Nøjagtig som vi gør i udlandet.

 

Vores by

Nu er det jo slet ikke sikkert, at I der læser med bor i København og så får I måske lige så meget nyt ud af at læse om vores bedste oplevelser her, som andre vil få ud af vores anbefalinger til Berlin, London, Paris eller andre europæiske storbyer? Og de af jer, der bor her i København lige som os, I kan måske blive inspireret til at opleve nye sider af byen.

Vi vil også selv gerne blive klogere på vores by, så hvis vi skriver om en fantastisk is vi har spist, så fortæl os, hvor du og dine helst spiser is. Og hvis vi fortæller om vores favorit legeplads, så skriv en kommentar og fortæl os, hvilken af byens legepladser, som I helst benytter.

På den måde bliver vi alle beriget med ideer til skønne dage i København.

 

NannaSkoven

Kommentarer

Skriv den første kommentar til dette indlæg.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Mere fra Big City Book

Ting vi ikke rejser uden