Vi drømmer om sommer og sol

Gratis glæder i Barcelona

Labyrint Barcelona

Bella på vej ind i labyrintparken

Når vi rejser er det fantastisk at finde på aktiviteter eller steder at besøge som ikke koster en bondegård i entre. Det bliver alligevel ret hurtigt dyrt, at rejse når man er 5 personer.

5 x transport

5 x entre

5 x alt

Faktisk ender det også ofte sådan, at vi ikke må køre i én taxa og derfor må betale for to.

Så vi forsøger ofte at finde de gratis oplevelser byen tilbyder for så bedre at kunne skeje ud andre dage.

Som fortalt i vores seneste indlæg om Barcelona, så tilbragte vi 4 uger i byen denne sommer. Vi havde derfor god tid til at se os omkring og finde alle de bedste ting byen byder på.

På vildspor i Barcelona

Vi havde en virkelig skøn ferie i Barcelona. Der var så mange fine ting at tage sig til, men en af de ting ungerne husker som helt magisk var, da vi besøgte en vaskeægte labyrintpark. Parken hedder Parc del Laberint d`Horta og ligger i det område der kaldes Horta i udkanten af byen. Parken nåes nemt med metro, hvorfra man kun skal gå små 5 minutter, før man står midt i den fine park.

Der er en udstillingsbygning hvor det koster lidt at komme ind, men hvis bare man vil en tur ind i parken og prøve kræfter med labyrinten, så koster det ingenting. Der er sindsygt smukt – så husk kamera – og man kan sagtens bruge en del tid på at leg fangeleg i labyrinten.

Da vi besøgte parken var der meget varmt og vi var lykkelige for at have husket at få en flaske vand med i tasken. Når man står der midt i labyrinten kan man blive ret så desperat efter at finde ud igen, hvis man er tørstig.

I parken er der desuden også en ret udemærket legeplads nær udgangen. Her findes også en kiosk med et ret stort udvalg af drikkevarer og snacks.

Labyrint park Barcelona

Labyrintparken

 

Lucca og Louis leger i labyrinten

 

FIND VEJ:
Parc del Laberint d`Horta
Passeig dels Castanyers 1, Barcelona
Metro: Mundet

Kommentarer

Skriv den første kommentar til dette indlæg.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Mere fra Big City Book

Vi drømmer om sommer og sol